SAMARBEJD MED OS!

ASU er en vigtig del af mange unges hverdag. Vores projektmagere for øget demokratisk selvtillid og opnår følelsen af at kunne gøre en forskel og præge det samfund, de er en vigtig del af.  Vi er altid nysgerrige på nye samarbejder, da vi ønsker at bekæmpe mistrivsel blandt unge og skabe den sejeste generation af unge engagerede projektmagere 

Ungdomsøen_©_Jonatan_Nothlev-83[1]_edite

Tilkendegiv din uddannelsesinstitutions interesse her

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

Din ungdomsuddannelse kan blive en del af vores akademi, hvor hvert projekt får tildelt en projektcoach. Derudover modtager eleverne undervisning i projektledelse og mulighed for at deltage i camps i ind- og udland. Hjælp os med at styrke ungdomsmagten i Danmark, tilmeld din ungdomsuddannelse nu! Da vores aftale med Tuborg Fonden udløber i 2022, har vi brug for din hjælp til at understrege, hvor vigtig og aktuel ASU er.  Styrk samfundsengagementet i dit lokalområde og vær med til at skabe det fedeste ungemilø, der hvor du er.

Ungdomsøen_©_Jonatan_Nothlev-115[1].jpg

ASU skaber aktive medborgere og øger den demokratiske selvtillid hos unge, fordi de gennem deres projekter lærer nye måder at engagere sig i samfundet på og skabe en forskel for sig selv og andre.  Du kan booke ASU til at holde oplæg eller workshops om samfundsengagement. Her vil vores dygtige projektmedarbejdere skræddersy oplæg eller workshops, der passer til netop din skole. Om det er EUD, STX, SOSU eller HHX er underordnet. Alle har mulighed for at dyrke iværksætteri og samfundsengagement sideløbende med deres ungdomsuddannelse.

Image by Wesley Tingey
k.png
Skærmbillede 2021-03-09 kl. 19.07.01.png